Kattungehög

image23


Doris har piggnat till !!

Nu har Doris återhämtat sig rejält. Hon har varit på återbesk för att kolla sina värden idag. Och alla värden är bra förutom blodvrdet som liger på 55 (det ska ligga på 90) Så det är fortfarande en bit kvar. Så hon ska på återbesök om två veckor igen för kontroll. Men nu äter hon själv om än lite lite så jag ska fortsätta stödmata litegrann och försöka fresta med blodpudding!!

Men det är ortroligt vad glad man kan bli av att se henne leka, ta och mysa precis som vanligt.

Bertil 3 veckor

image21

Livmodersomvridning

Doris drabbades tyvärr av livmodersomvridning i onsdags och blev väldigt sjuk. Hon är nu opererad och har varit inlag på djursjukhuset. Läget var väldigt kritiskt men nu verkar hon repa sig. Idag har hon fått komma hem över helgen. Hon har inte velat äta något på djursjukhuset så vi hoppas på att aptiten ska bli bättre nu när hon är hemma i trygghet. Hon dricker själv och hon har även velat ha lite godis men Sofia får mata henne så att hon får i sig tillräckligt med näring. Kattungarna klarade sig inte och Doris är numer kastrat.

image20

12 dagar gamla :)

Nu har killarna blivit 12 dagar gamla och börjat öppna ögonen. De blir fluffigare och fluffigare och liknar mer och mer riktiga små katter nu. Det är så härligt att höra när de spinner, det knattrar för fullt inne hos dem nu :)

Smokefärgade killen

image16

Mönstrade killen
image17

Och den "svarta" killen (som kanske inte är svart ändå, det blir nog en mörkare smoke kanske...)
image18

Svarta killen 1 vecka

Myser med brorsan...

image15

Silverspotted 1 vecka

image14

Söööt!!! :)

image13

Smokefärgade killen 1 vecka gammal...

6 dagar gamla...

image12
Nu har grabbarna hunnit bli 6 dagar och söta som socker är de :)

Umeå 30/3

Vi har varit på utställning i Umeå där Sune tog sitt första CAC och fick en riktig toppen bedömning!! På bedömningen så fick Sune omdömet KISS!! EX qualities och EX prepared!! Raymomd sa också att denna katten måste användas i avel och att Sunes uppfödare (Elisabeth Berg, Fru Musikás) skulle ha stora komplimanger för sitt arbete. Detta håller vi naturligtvis med om och vi var naturligtvis odrägligt stolta resten av dagen....

513005-8

Stolt matte med vacker katt på armen =)

513005-7

Raymond var nästan lika förtjust i Sune som vi är!!!!

513005-6

Helenes vackra Venus blev nominerad, och även Lars katt som blev både nominerad och BIS!!

Exotic...

Hittade kattungebilder på Doris när hon bara var några veckor. Där ser hon ut som en liten exotic. Man blir lite förundrad över att hennes päls har blivit så lång.

image5

Myyyys

Asta och Sune vet hur man myser i sängen :)
image2

B-kullen!

3 små killar har vi fått efter Sune och Viviane :)

Som det verkar en silverspotted/tigré, en svart och en smoke.

Här kommer en bild på smågrabbarna, 4 dagar gamla...


B-kull 4 dagar

RSS 2.0