Fixande

Håller på att skriva att göra-listor, ringa runt och kolla saker (läs: titta på dyra kattgrejer på nätet) för att förbereda hemmet för den vackra brunmaskade saken som snart kommer hem. Men det är roligt och nu börjar det pirra ordentligt i magen och man räknar dagarna. Precis så som det ska kännas när man ska få hem sin katt.

Hon har redan varit på sin första utställning och det gick skitbra!!! Kanske inte så konstigt när man är en av världens vackraste katter (blivande mattes åsikt =).

Börjar också längta till Norrskenskattens utställning i september, ska bli så himla roligt att träffa alla. Och att få visa upp alla våra katter. Stressigt blir det nog, allra särskilt eftersom vi ska jobba i fiket jag och Ida. Men mamma ska ju också va med så vi ska nog hinna! Framförallt ska det bli spännande att se hur det går för vår huskatt Blunder som är 13 år. Han ska få vara med på sin första utställning! Och doris ska vara på sin första utställning som kastrat, väldigt nervigt eftersom hennes päls inte är så fin sen hon var sjuk. Men hon är med i första hand som sällskap och stöd till Blunder så det får gå som det går. Och sedan så ska ju Vanessa och vår nya hemliga katt på sina första utställningar med oss. Och Sune ska kämpa för att få sina första CACIB. Hoppas det går vägen, han har ju ropat så mycket efter tjejer så han kunde ha vart lite rundare i hullet.

Så det är på sin plats att hålla tummarna för oss!
Kanske bäst att börja äta magkatarrsmedicin i förebyggande syfte..

.
Skickar med en bild från när Doris var liten. Så här bedårande kan man vara när man är en liten brunmaskad colourpint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0