Champion

Efter en otroligt lyckad och trevlig utställningshelg i Skellefteå så har Sune (S*Fru Musikas Take a Chance on me) blivit CHAMPION. På lördagen fick han en jättebra bedömning av Wendel Stop men blev slagen i nomineringen av Helenes "Lillolle" (EC Divornas Macho Aboo Action DSM). Och idag har han bedömts av Michael (Edström?) som inte gav oss en riktigt lika fin bedömning men som i alla fall tyckte att Sune förtjänade ett CAC. Dessutom höll vi nästan på att få ett CAGCIB eftersom Sune hade blivit klassändrad lite för tidigt. Vilket rättades till naturligtvis.Även idag så gick vi inte vidare i nomineringen, utan blev klådda av "Dino" (EC Shuturis Davy Crocket) som senare blev BIS!

Sune är ju fortfarande ung och vi har nu införskaffat lite extra gödningsmedel till honom, så att han ska kunna växa till sig och förhoppningsvis ha möjlighet att ge dessa vackra herrar en match! Förhoppningsvis redan i september.


Skellefteås utställning flöt på väldigt smidigt och efter allt kaffedrickande, kattvisande och kattsnackande med alla trevliga människor kunde vi bege oss hem ovanligt tidigt. Eftersom vi hade lite ork passade vi på att ha en liten fotosession med Sune. När han ändå vad badad och fluffad. Med som rekvisita hade vi den åtråvärda rosetten och bakgrund det blev en barrskog och lite vatten.

513005-36513005-35513005-34513005-33513005-32


Kommentarer
Postat av: Heléne Fahlgren

Tjena tjejer!
Vilka otrooligt vackra bilder!
Vilken natur och fränt med barrskog i bakgrunden:)
Sune är ju så himla fin!
Jag är mycket medveten om att han är en kommande kandidat till NOM!Men att förlora mot en så fin katt gör mej inget!!
Hoppas man kommer med i Luleå bara.Massor ska visst dit!

2008-05-28 @ 12:56:11
URL: http://helenefahlgren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0