Söndagens utställning

Gick MYCKET bra!!!
Alla katter tog sin cert och Doris blev til och med nominerad! Blunder blev BIS veteran och tvåa I öppna klassen. Mycket tack vare den proffs-styling vi fick av burgrannen Eli, som låg bakom fler BIS den dagen. Hon vann nämligen kattungeklassen med sin fantastikt söta perserkattunge, som redan blivit SW och som denna dag blev Junior Winner!
Stora grattis til henne.

Dagen var väldigt stressad men otroligt rolig. Extra roligt var det att få visa upp Doris i panel även om hon inte fick några domarröster. Hon har ju hämtat sig så otroligt bra fån sin operation och är ju en väldigt vacker katt, som inte hade hela pälsen med sig denna utställning. Så kanske kan hon göra ännu bättre ifrån sig nästa gång. Doris verkade trivas med att ha Blunder som sällskap och hade faktiskt ögonen öppna på Söndagen (för första gången). Så Blunder kanske ska få följa mer gånger. (Han har ju trots allt chans på BIS) =)!

Våra unga tjejer visade sig också väldigt fint, och båda fick beröm av domarna för sina fantastiska tyngder och bra bestomme, vilket är roligt eftersom Sune ofta får höra att han är liteför lång och smal. På Sunde brukar de uppskatta hans fina topp och lågt satta öron, vilket brudarna kanske har sämre av. Så det finns en chans att det blir riktigt fina kattungar i framtiden. Men EX1 till damerna och CACIB till Sune blev det och alla fick stanna till nominering. Denna dag räckte de inte till panel, men de hade hård konkurenns och alla tre har ju lite kostym kvar att växa i. De är ju unga alla tre.

Bifogar en blandad kompott av bilder och önskar mer päls på samtliga katter till nästa utställlning!!Vanessa på domarbordet


Doris vacken och alert hos domaren!!Lilla Chokolate Chip hos samma domareMamma och DorisKistwars Chocolate Chip


Ida och Sune (Fru Musikas take a Chance on me)Sunes nominering (den blå persern blev nominerad)Blunder stylas enligt konstens alla reglerDe långhåriga huskatternaDoris i panel


Våra vackra panelkatter Blunder och Doris!! Bis Veteran och Nom/CAP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0